Africa Classic Kenia

Mijn volgende uitdaging voor het goede doel

Na mijn uitdaging in 2019 waarin ik de uitdaging ben aangegaan om in Uganda een fantastische fietstocht te maken om voor Amref Flying Doctors geld op te halen ga ik dit jaar wederom fietsen voor het goede doel. In 2019 heb ik met behulp van 34 sponsors een fantastisch bedrag opgehaald van € 19.313,00 voor Amref Flying Doctors.

Dankzij deze bijdrage was ik een van de 3 grootste sponsors van deze reis.

Mede door corona is het de afgelopen jaren niet van gekomen om voor dit goede doel een tocht te fietsen. Zoals het er nu naar uitziet hebben we corona achter ons gelaten en kunnen er weer plannen worden gemaakt voor de toekomst.

2019 | Ervaring Uganda Challenge

Ik was tijdens mijn tocht in 2019 erg onder de indruk van alle het goede werk dat Amref met het ingezamelde geld doet voor de mensen in Uganda. Door ernaartoe te gaan heb ik het met eigen ogen kunnen zien.

Ik was het meest onder de indruk van ons bezoek op dag 5, aan een van de pop-up ziekenhuizen. Mensen komen van heinde en verre lopen om vervolgens in een lange rij aan te sluiten voor medische hulp.  Ze staan soms uren in de brandende zon te wachten op hun beurt. Wat mij ook bij is gebleven is de gastvrijheid van de mensen daar. Al met al was het een mooie reis, indrukwekkend en zeer de moeite waard.

2023 | Kenia | 400 kilometer fietsen in 6 dagen

Dit jaar ga ik in juni op de mountainbike door het prachtige Kenia fietsen. 400 kilometer fietsen in 6 dagen met 4000 hoogte meters. Ook deze tocht wordt weer georganiseerd door Amref Flying Doctors met het doel om ook nu weer geld op te halen voor de mensen in Kenia. Door deze sportieve uitdaging aan te gaan lever ik weer een steentje bij aan een betere gezondheid in Afrika. Op 9 juni vertrekken we en op 23 juni zijn we weer terug.

Ik hoop ook dit jaar weer een flink bedrag aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen voor het werk van Amref Flying Doctors. Daarvoor vraag ik uw hulp en bijdrage. U kunt mij steunen door te sponsoren.

Sponsors: 41 | Stand tot nu toe: 14.728 | Goud: 2 | Zilver: 2 | Brons: 2

Wellicht wordt u van mijn deelname in juni 2023 wel net zo enthousiast als ik in 2019 en schrijft u zich volgend jaar ook in voor dit goede doel.

Wilt u mij ook steunen?
Dat kan via de website van Africa Classic, Jan-Wouter Humme – Africa Classic. U kunt Amref Flying Doctors in Uganda steunen op mijn naam. Al het geld gaat rechtstreeks overgedragen naar Amref. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Iedere euro draagt bij aan de gezondheid van mensen in Uganda. Wellicht wordt u van mijn deelname in juni wel net zo enthousiast als ik in 2019 en schrijft u zich volgend jaar ook in voor dit goede doel. Nog veel meer informatie kunt u hier vinden: https://www.africaclassic.nl/

Of bent u geïnteresseerd in een sponsorpakket? Neem dan contact op met ebo@secretaresseatwork.nl


Met vriendelijke groet,
J.W. Humme

Wat is de Uganda Challenge?

De AFRICA CLASSIC KENIA is een 7-daagse mountainbike route door Kenia die jaarlijks wordt georganiseerd door Amref Flying Doctors. De deelnemers trekken op de fiets door het beroemde Masai Mara natuurreservaat  en de Great Rift Valley. Dit gebied staat met zijn felblauwe meren, vulkanisch landschap en spuitende geisers staat op UNESCO’s werelderfgoedlijst.

Het achterliggende doel van Amref Flying Doctors is de gezondheid van mensen in Afrika blijvend te verbeteren. Vooral die van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

Naast de bijzondere ervaring, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, biedt Africa Classic deelnemers de kans bij te dragen aan een gezond en sterk Afrika. Deelnemers werven voor de tocht sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors en zien met eigen ogen welk verschil dit maakt.

Inspirerend en onvergetelijk: AFRICA CLASSIC KENIA verandert levens!

Impressie

Sponsoren

BRI Groep

Goud

Bekijk website

Bouwimpuls B.V.

Goud

Bekijk website

Bisoft

Zilver

Bekijk website

Hoogendoorn Bouw

Zilver

Bekijk website

Adcom2000

Brons

Bekijk website

van der werf en lankhorst

Brons

Bekijk website

Blog

Africa Classic Kenia 2023

Fietsen over 600 km onverharde wegen en 600 hoogtemeters in 6 dagen voor Amref Flying Doctors. Een reis om nooit te vergeten samengebracht in dit digitale boek. Vol met foto’s, verhalen en OR-codes naar de dagfilms. Veel lees-en bladerplezier.

16 juni track 6 op naar de finish

Track 6 Finish Line OLTOROKWAI – ILARIAK Vandaag alweer de allerlaatste etappe. Ik heb de tocht volbracht en ondanks de hobbelige wegen ben ik op de fiets gebleven. Vandaag 78 kilometer over de keien gefietst, dat voel ik wel…. Qua conditie is het voor mij een goede week geweest. (ben goed voorbereid aan deze tocht […]

15 juni track 5

Track 5 Loita Hills OLOLAIMUTIEK – OLTOROKWAI Vandaag koninginnerit nummer 2. Veel hoogtemeters. Ging erg goed. Onderweg een welverdiende break in een leuk dorpje. Morgen laatste rit. link naar dagfilm Afstand 79.3 km en 880 HM

Zie al ons nieuws