Uganda Challenge

Mijn nieuwe uitdaging

Nu even iets anders …
De afgelopen 2 jaar heb ik me zeer intensief bezig gehouden met de nieuwbouw van Royal Van Lent in Amsterdam. Nu is het droogdok opgeleverd en is het eerste jacht inmiddels het dok uitgevaren. Voor dit project is het doel bereikt.

Nieuw doel
Ik had gepland om na deze klus een sabbatical (half) jaar te nemen om even bij te tanken en me voor te bereiden op wat komen gaat. Een van de gevonden uitdagingen is een uiterst zware fysieke inspanning voor een heel goed doel. Ik ga in juni fietsen voor Amref Flying Doctors in Uganda. Een 6 daagse tocht van 600 km met ca 6.000 hoogte meters. De bedoeling is om geld bij elkaar te fietsen voor Amref Flying Doctors. En hiervoor heb ik uw steun nodig.  Door mijn inspanning en uw financiële bijdrage steunen we het werk van Amref in Uganda.

Hoe is het zo gekomen?
Vorig jaar heb ik iemand gesponsord die mee deed aan deze “challenge”. Ik raakte gefascineerd door het enorme mooie, maar zware werk van Amref, de enorme gave foto’s en video’s die ik door deze sponsoring ontving. Ik dacht toen: “Dat is een mooie uitdaging voor mij, dit wil ik ook. Zo gezegd zo gedaan. We gaan met een groep van totaal 70 man meedoen aan de Uganda Challenge 2019. Een tocht op de mountainbike van 600 km in 6 dagen door de Parel van Afrika. De tocht vindt plaats van 22 tot en met 29 juni 2019.

Mooi ! En heel belangrijk.
Met deze sportieve uitdaging lever ik een bijdrage aan een betere gezondheid in Afrika. Ik ga met eigen ogen bekijken wat Amref Flying Doctors met het geld doet voor de bevolking.

Ik ben er klaar voor
Voordat ik zover ben moest ik sponsorgeld werven en zorgen dat ik in conditie kom. Ik heb de afgelopen tijd gewerkt aan mijn conditie en ik heb bovendien een aantal bedrijven gevonden die mij willen sponsoren voor dit goede doel.

34

Sponsors

19313

Stand tot nu toe

1

Diamant

1

Goud

8

Zilver

5

Brons

Wilt u mij ook steunen?
Dat kan via de website van Africa Classic. U kunt Amref Flying Doctors in Uganda steunen op mijn naam. Al het geld gaat rechtstreeks overgedragen naar Amref. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Iedere euro draagt bij aan de gezondheid van mensen in Uganda. Wellicht wordt u van mijn deelname in juni wel net zo enthousiast als ik in 2018 en schrijft u zich volgend jaar ook in voor dit goede doel. Nog veel meer informatie kunt u hier vinden: https://www.africaclassic.nl/

Of bent u geïnteresseerd in een sponsorpakket? Neem dan contact op met ebo@secretaresseatwork.nl

Met vriendelijke groet,
J.W. Humme

Wat is de Uganda Challenge?

De Uganda Challenge is een 6-daagse mountainbike route door Oeganda die jaarlijks wordt georganiseerd door Amref Flying Doctors. De deelnemers trekken op de fiets via uitdagende routes door wildlife gebieden en bezoeken verscheidene Amref Flying Doctors projecten.

Het achterliggende doel van Amref Flying Doctors is de gezondheid van mensen in Afrika blijvend te verbeteren. Vooral die van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin

Naast de bijzondere ervaring, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, biedt Africa Classic deelnemers de kans bij te dragen aan een gezond en sterk Afrika. Deelnemers werven voor de tocht sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors en zien met eigen ogen welk verschil dit maakt.

Inspirerend en onvergetelijk: Uganda Challenge verandert levens!

Impressie

Sponsoren

De Kok Staalbouw

Diamant

Bekijk website

Dukers & De Cock

Goud

Bekijk website

Crux

Zilver

Bekijk website

De Haven

Zilver

Bekijk website

Corporate Quilt

Zilver

Bekijk website

Cordeel

Zilver

Bekijk website

van der werf en lankhorst

Zilver

Bekijk website

Royal Van Lent

Zilver

Bekijk website

Adcom2000

Brons

Bekijk website

Haas Holding Zoetermeer BV

Brons

Bisoft

Brons

Bekijk website

Raateland

Brons

Bekijk website

Blog

1 juli | Ontmoeting met de Gorilla’s

Vandaag Gorilla Safari. Ongelofelijk wat een ervaring! Eerst ca 1.5 uur door de jungle gelopen. Dan opeens zit de familie daar. De Silverback, de leider, 2 vrouwtjes en 3 baby’s. Op ca 1,5 m afstand. Heel relaxed, heel dichtbij en super indrukwekkend.

Zondag 9 juli | Staat in teken van nagenieten en op weg naar de gorilla’s

Heerlijk nagenieten van het stukje fietsen. Vannacht heerlijk geslapen in een echt bed. Een douche, schoon toilet en airco op de kamer. Heerlijk nagenieten van het stukje fietsen. Erg leuk om te zien dat veel mensen hebben meegeleefd met de tocht. Reacties op de app nav de mededelingen op de website. Zeer attent! Nu op […]

Dag 7 | laatste fietsdag

Geweldig bedrag binnengehaald. € 413920 Vandaag laatste fietsdag, 75 km en 888HM Eerst een school bezocht. Finish is in Entebbe. Hier hebben we de cheque overhandigd aan AMREF Health Africa General CEO Dr. Githinji Gitahi. Het was een mooie reis, indrukwekkend en erg vermoeiend. Maar meer dan de moeite waard! Nogmaals dank aan al mijn […]

Zie al ons nieuws