Uganda ChallengeBlog

Nog 18 dagen voor vertrek | Beetje pech zo op de valreep…

Afgelopen zaterdag hebben wij van The FUN Bikers een rondje gemaakt. Mountainbikeroute MAARN. Van Maarn,via oude vliegbasis Soesterberg, ( \Militaire museum)  naar Soesterduinen, Amersfoort en Hoogland en weer terug. Mooie route, beetje veel asfalt . In totaal 63,8 km  gefietst. Het was fantastisch weer en het fietsen ging lekker. Ik kon de profs bijhouden! Gisteren het mountainbikepad Austerlitz nog een keer overgedaan. Veel wind en een beetje stram van de dag ervoor.

Na afloop nog wat geklust in mijn schuurtje. Even niet goed opgelet en de afkortzaag maakt korte metten met mijn onachtzaamheid. Achterzijde van puntje van middenvinger weggevaagd.  Nu loop ik met mijn vinger in het verband. Hopen dat het goed komt. Belangrijkste is dat mijn voorbereiding niet in het geding komt. Vanmiddag de laatste inkopen gedaan voor de fiets.
O.a. een fantastische  GPS. ( Ik zal de weg dus niet kwijt raken).  Compleet met hartslagmeter.

Gisteren ook de laatste inentingen gehad (gele koorts). Ben daar best wel flauw van. Vanavond kan ik mijn visum aan gaan vragen.