Uganda ChallengeBlog

Nog 2 dagen voor vertrek

Vooral niets vergeten….

Nog 2 dagen en dan is het zover. Zaterdagochtend 8.15 worden we allemaal verwacht op Schiphol. . Er is een voor ons een speciale Africa Classic KLM balie 6 in vertrekhal 1 ingericht om in te checken. Rond 9:15 verwachten ze dat iedereen is ingecheckt. Verder wordt ons per mail meegegeven dat we op tijd zijn moeten zijn bij de gate. Ik zal het onthouden.

Ik heb deze week nog 2 keer gefietst. Gelukkig werkte het weer deze keer mee. De fiets heb ik inmiddels uit elkaar gehaald en in de fietsdoos gestopt. Alles netjes met noppenfolie beschermd.
De fietsdoos is tevens mijn verhuisdoos, alleen mag er niet meer dan 23 kg in worden gestopt. Even uitkijken dus. (anders gaat mijn sponsorbedrag verloren aan extra kosten voor overgewicht. (en die ben ikzelf inmiddels kwijt :-))

Niets vergeten

Hele dag loop ik te denken of ik niets vergeten ben. Gelukkig sturen ze vanuit de organisatie allerlei (pak) lijstjes met dingen waar ik aan moet denken en zeker niet moet/mag vergeten.
Ik verheug me enorm op deze tocht . En ik dank iedereen, mede namens Amref Flying Doctors, nogmaals voor zijn of haar sponsorbijdrage.
De gezamenlijke sponsorteller staat op dit moment op meer dan 400.000,- Alleen dat isal is een TOP PRESTATIE!

A once-in-a-lifetime experience!

Na de tocht ga breng ik samen met mede FUN biker Martin Botter en nog 2 mede-fietsers nog een bezoek aan de berggorilla’s. Om bij deze rustige, harige reuzen te komen moeten we de bergschoenen ook inpakken. We moeten een aantal uren door de jungle lopen. Ook op deze ervaring verheug ik me enorm!. Maar eerst even fietsen….
Ik houd jullie op de hoogte.

Have Fun Bikers