Uganda ChallengeBlog

Nog 9 dagen voor vertrek

Afgelopen weekend lekker kunnen trainen. Zaterdag was het weer niet zo best maar toen heb ik 2 uur op de hometrainer gezeten.
Eerste en tweede pinksterdag daarentegen waren een mooie dagen om buiten te fietsen. Heb gelukkig met fietsen geen last van mijn “schot wond” (incidentje met afkortzaag). Ik moet wel uitkijken dat ik hem nergens tegenaan stoot. Remmen gaat met die hand niet. (Weet inmiddels van de wielerclinic met Henk Lubberding dat dat mijn achterrem is !) Extra oppassen dus.

Afgelopen weekend het akkoord op mijn visum ontvangen. Op een paar kleine dingen na heb ik alles geregeld. Het is lang geleden dat ik me zo goed heb voorbereid op een “vakantie”.

Morgen krijgen we onze sponsorkleding binnen. Het teamkit is klaar en wordt morgen bezorgd. Ik ben heel benieuwd. Wel spannend.