Jan Wouter Humme

Denken dat het anders kan, weten dat het anders moet.

Na zijn studie bouwkunde in 1983, kwam Jan Wouter Humme er in de praktijk achter, dat het afwijken van de gebaande paden iets opbrengt. Nadat hij zijn studie MRE aan de universiteit van Antwerpen heeft afgerond is hij toegetreden als gekwalificeerd lid van RICS. (MRICS)

Jan Wouter is gedreven in het vak met oprechte passie voor creatieve projecten, vaak renovatie/restauratie projecten gelieerd aan industrieel en monumentaal erfgoed. Ieder project is uniek en biedt ook unieke kansen om iets creatiefs neer te zetten, met oog voor het behoud van karakter en originele details. Net iets meer out-of-the-box denken en net iets verdergaan voor mooiere en betere oplossingen. Zowel vanuit creatief als financieel oogpunt.

Transparant bouwproces

Denken dat het kan en weten dat het anders moet uit zich ook in de wijze waarop Jan Wouter het bouwmanagement benaderd. Ervaring leerde hem dat er bij bouwprojecten veel langs elkaar heen wordt gewerkt, waarbij iedereen op elkaar wacht en alleen gekeken wordt naar ‘hun eigen stukje’. Het bouwproces zien als een geïntegreerde keten en dit goed inzichtelijk maken voor alle betrokkenen dat is wat Jan Wouter weet te realiseren.

In zijn vrije tijd heeft Jan Wouter last van zijn ‘twee rechterhanden’. Zo bedenkt en ontwerpt hij meubilair, restaureert antiek, en repareert zo nodig zijn oude pick-up uit 1946, waar jaarlijks het Bouwimpuls Bedrijfsuitje mee wordt gereden.

Bekijk Jan Wouter Humme’s profiel op LinkedIn