Blog

Uganda Challenge voor Amref Flying Doctors

In 2018 werd de eerste editie van de Uganda Challenge gereden. Een sportieve en mentale uitdaging op de mountainbike door het fotogenieke Uganda. Ik werd benaderd om dit goede doel te sponsoren via Bouwimpuls.  Van 3 – 10 februari dit jaar heb ik de 75 bikers die deze uitdaging zijn aangegaan, op de voet gevolgd. Via WA en andere social media werden de sponsors en andere belangstellenden dagelijks op de hoogte gehouden. Iedere dag konden we de Africa Classic van dichtbij meebeleven. Iedere dag verscheen er op hun site, een dag video. Voor wie belangstelling heeft kan deze video’s terugkijken op de site: https://www.africaclassic.nl/fotos-videos

Een hele grote pluim voor de organisatie!

Africa Classic 2019

Zelf Inmiddels ben ik zo enthousiast geworden dat ik deze Challenge volgend jaar zelf wil ervaren. Uit de verhalen die ik heb gehoord hoef je niet perse een technisch zeer ervaren mountainbiker te zijn maar de omstandigheden daar, dwingen je er wel toe om je  gedegen voor te bereiden. Conditie en technische vaardigheden moeten dus op peil zijn.

Basiszorg voor een heel jaar!

Opbrengst voor 2018 was een cheque van € 508.884. Met dit bedrag zijn 500.000 Afrikanen voorzien van basiszorg voor een heel jaar!

Eens kijken of we dat volgend jaar kunnen evenaren of zelfs verbeteren.

Ik ga jullie op de hoogte houden van mijn (trainings) weg er naar toe.